Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjon

Bedrift


Gastro Catering er en av Oslos største aktører innen catering og en del av 4Service Gruppen. For våre bedriftskunder er det viktig at maten de bestiller bidrar til å løfte opplevelsen - enten det gjelder daglige lunsjleveringer og store konferanser eller ved rammeavtaler med selskaps- og eventlokaler. Opplevelsen skal være trygg og maten skal smake godt, slik våre kunder kan konsentrere seg om sine arrangementer. 

Våre dyktige kokker og resten av teamet vil gjøre sitt ytterste for å sørge for at hver bestilling fra Gastro skal oppleves sømløst, enkelt og ikke minst - smakfullt. Som en del av vårt fokus på kvalitet, utvikling og miljø, optimaliserer vi kontinuerlig rutiner, menyer og muligheter, slik at vi sikrer smartere levering, høyere kvalitet, samt økt kundetilfredshet. 

Send oss en forespørsel

Vi setter gjerne opp et tilbud til dere for en fast lunsjlevering til deres kontor, eller bare en hyggelig tapasmiddag.

Event

For oss er målet å skreddersy det arrangementet dere ønsker og gi dere en unik opplevelse. Vi samarbeider på tvers av organisasjonen og andre aktører for å skape minneverdige øyeblikk. 

Vårt kokkefaglige team komponerer fristende retter basert på anledning, ønsker, budsjett og årstid. Vi tilbyr alt fra fingermat, tapas og buffet til tallerkenservering. 

Det visuelle uttrykket er en viktig del av gjestens kulinariske opplevelse og vi ønsker derfor i samråd med kunden å gjennomgå forslag til oppdekking så helhetsinntrykket blir etter kundens ønske. 

Vi innehar bred kompetanse både når det kommer til planlegging, forberedelser og gjennomføring. Vi har fagsterke personer på mat, men også på vin og annen drikke. Vi skaffer bevilling for de eventer og arrangement som trenger dette.


Noen av våre kunder

    Levering

    + kr

    Invalid Date

    Kl.


Er lagt til i kassen

1. Velg type levering

Logg inn

* Feltet er påkrevd
Fornavn *
Etternavn *
Adresse*
Postnummer*
Epost*
Telefon
Organisasjonsnummer
Passord*
Verifiser passord*
Offline