08.08.2016

Ønsker du en arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø i flotte omgivelser?

 

Vi søker servicemedarbeidere deltid:

Ønsker du en arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø i flotte omgivelser? 
Gastro Catering drifter et flertall serveringssteder på BI i Oslo. Der presenterer vi gjennom The Living Kitchen et spennende og tidsriktigt konsept med en stor foodcourt, to personalresauranter, en kaffebar og en cateringavdeling. Vi søker nå etter energiske servicemedarbeidere som ønsker å bli en del av vårt team!

Gastro Catering er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet. Vi består av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. Våre kokker har bred erfaring fra noen av Oslos beste kjøkken, og deres lidenskap for mat vises gjennom kreativitet og perfeksjonisme.

Gastro Catering legger stor vekt på personlig og god service. Vi søker derfor positive, fleksible og engasjerte servicemedarbeidere. Vi setter kunden i fokus og ser til at våre kunder alltid får en god opplevelse hos oss. Det er positivt at du er en aktiv person med mye energi som liker at ha mye å gjøre.

Arbeidsoppgavene består av kundebetjening, servering av varmmat, kassehåndtering, tilberedning av salatbar og påfyll av varer.

Vi ser etter deg som er initiativrik og yter det lille ekstra.

Det er flott hvis du har tidligere erfaring fra kafe- og restaurantbransjen men ikke et krav.

Arbeidstid er i hovedsak mandag-fredag både dagtid og kveldstid.

GASTRO CATERING

Gastro Catering ble startet i 2010 og har i løpet av kort tid blitt en av Oslos største og viktigste aktører innen catering og kantinedrift. Daglig serverer vi flere tusen måltider og deltar både store og små eventer. Vi er ca 120 ansatte, fordelt på flere avdelinger, og har vårt kontor og hovedkjøkken i Oslo. I 2014 ble vi Gasellebedrift og nominert på listen INC Europe 5000 listen over Europas raskest voksende private bedrifter. Gastro Catering har ratingen «Beste Kredtittverdighet» fra analysebyrået Experian. Gastro Catering består hovedsaklig av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører.

INFORMASJON OM STILLINGEN:

Kontakt: Julia Artnzen
Mob: 48073577
Epost: julia@gastrocatering.no
Web: http://www.gastrocatering.no
Søknadsfrist: 14.10.2016
Arbeidssted: OSLO
Lønn: Etter avtale
Antall stillinger: 5
Stillingstype: Engasjement, Deltid, Ekstrahjelp