18.01.2017

Vi søker kjøkkensjef til vårt hovedkjøkken på Sinsen

Er du vår nye kjøkkensjef ?

Til vårt hovedkjøkken på Sinsen i Oslo søker vi etter ny kjøkkensjef. Hovedkjøkkenet tilbereder blant annet Street Food, fingermat, 3-retter og tapas. Vi betjener alt fra faste bedriftskunder, events, bryllup med mer.

Personen vi søker etter må ha bred faglig kompetanse. I tillegg må du trives med administrative oppgaver. Du liker å jobbe i team og du har øye for detaljer. Hovedkjøkkenet består av et team på ca 15 ansatte. Du må også være med på å skape en helhetlig opplevelse som imøtekommer kundenes ønsker og behov. Kreativitet og grunnleggende kunnskap om kostholdets betydning for helse og velvære er egenskaper vi ser etter.

Innsikt og forståelse av relevant regelverk som gjelder produksjon, omsetning av mat og drikke, og av de krav som stilles til bransje, bedrift og som yrkesutøvere. Du må kunne kvalitetsvurdere, oppbevare og behandle råvarer og bearbeidede produkter på faglig, etisk og ressursmessig forsvarlig måte.

Planlegge, tilberede og anrette retter og måltider ut fra grunnleggende metoder, ivareta estetiske og sensoriske egenskaper samt hensyn til næringsverdi og økonomi.

Ditt ansvar som kjøkkensjef vil være å planlegge og organisere den daglige driften. Tilrettelegging for opplæring, veiledning og løpende utvikling av kokker. Du vil også bistå med rekruttering, sørge for effektiv bemanning og lønns-administrasjon. I tillegg vil du kalkulere menyer og innkjøp, foreta vare-opptelling og kvalitetssikre matproduksjon. En veldig viktig del vil også være å følge opp HACCP og internkontroll iht. Mattilsynets krav.

Er du vår nye Kjøkkensjef forventer vi at du har fagbrev som kokk, samt erfaring lignende stillinger. Vi ønsker at du har en klar og tydelig lederstil som skaper tillitsfulle og motiverte medarbeidere. Du har en strukturert tilnærming til arbeidsoppgavene og behersker skandinavisk og engelsk muntlig og skriftlig. Vi ønsker også at du har god kjennskap til Office-pakken da stillingen vil innebære en del administrative oppgaver. Vi forventer at du strekker deg langt for å sikre at hver eneste gjest blir fornøyd – samtidig som du motiverer teamet og de trives med deg som leder.

Vi har gleden av å tilby en spennende og utfordrende lederstilling med en variert hverdag. Den riktige kandidaten vil ha store muligheter for å påvirke egen hverdag, for å utvikle stillingens innhold og gjøre videre karriere i en voksende bedrift. Vi tilbyr lønn og tiltredelse etter avtale.

Din primære arbeidstid vil være dagtid, men du må ha mulighet for å jobbe skiftende arbeidstider, inklusive kveld og helg etter behov.

Krav til kompetanse

  •  Utdanning Hotell- og næringsmiddelfag, VK II
  •  Kompetanse Fagbrev/svennebrev

Gastro Catering

Gastro Catering ble startet i 2010 og har i løpet av kort tid blitt en av Oslos største og viktigste aktører innen catering og kantinedrift. Daglig serverer vi flere tusen måltider og deltar både store og små eventer. Vi er ca 120 ansatte, fordelt på flere avdelinger, og har vårt kontor og hovedkjøkken i Oslo. I 2014 ble vi Gasellebedrift og nominert på listen INC Europe 5000 listen over Europas raskest voksende private bedrifter. Gastro Catering har ratingen «Beste Kredtittverdighet» fra analysebyrået Experian. Gastro Catering består hovedsaklig av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører.

Informasjon om stillingen:

Kontakt: Rowan Brown
Mob: 98471189
Epost: rowan@gastrocatering.no
Web: http://www.gastrocatering.no
Søknadsfrist: 20.02.2017
Arbeidssted: OSLO
Lønn: Gode betingelser
Stilling: Fast, heltid