12.05.2017

Er du vår nye kokk?

Til vårt hovedkjøkken søker vi etter ny kokk. Hovedkjøkkenet tilbereder blant annet Street Food, fingermat, 3-retter og tapas. Vi betjener alt fra faste bedriftskunder, events, bryllup med mer.

Personen vi søker etter må ha bred faglig kompetanse. Du liker å jobbe i team og du har øye for detaljer. Hovedkjøkkenet består av et team på ca 15 ansatte, som jobber for å skape en helhetlig opplevelse som imøtekommer kundenes ønsker og behov. Kreativitet og grunnleggende kunnskap om kostholdets betydning for helse og velvære er egenskaper vi ser etter når vi nå skal ansatte en ny kokk.

Vi søker deg som har innsikt og forståelse av relevant regelverk som gjelder produksjon, omsetning av mat og drikke, og av de krav som stilles til bransje, bedrift og som yrkesutøvere. Du må kunne kvalitetsvurdere, oppbevare og behandle råvarer og bearbeidede produkter på en faglig, etisk og ressursmessig forsvarlig måte. Planlegge, tilberede og anrette retter og måltider ut fra grunnleggende metoder, og ivareta estetiske og sensoriske egenskaper samt hensyn til næringsverdi og økonomi.

Ditt ansvar som kokk vil være å bistå våre sous chefs med å planlegge og organisere den daglige driften, samt veiledning og løpende utvikling av lærlinger. Du vil også bistå med og sørge for effektiv bemanning. I tillegg vil du i samarbeid med dine kolleger foreta vare-opptelling og kvalitetssikre matproduksjon. En veldig viktig del vil også være å følge opp HACCP og internkontroll iht. Mattilsynets krav.

Er du vår nye Kokk forventer vi at du har fagbrev, samt erfaring fra lignende stilling. Du har en strukturert tilnærming til arbeidsoppgavene og behersker skandinavisk og engelsk muntlig og skriftlig. Vi forventer at du strekker deg langt for å sikre at hver eneste gjest blir fornøyd.

Vi har gleden av å tilby en spennende og utfordrende stilling med en variert hverdag. Vi tilbyr lønn og tiltredelse etter avtale.

Du må ha mulighet for å jobbe skiftende arbeidstider, inklusive kveld og helg etter behov.

Krav til kompetanse

  •  Utdanning Hotell- og næringsmiddelfag, VK II
  •  Kompetanse Fagbrev/svennebrev

Gastro Catering

Gastro Catering ble startet i 2010 og har i løpet av kort tid blitt en av Oslos største og viktigste aktører innen catering og kantinedrift. Daglig serverer vi flere tusen måltider og deltar på både store og små eventer. Vi er ca 120 ansatte, fordelt på flere avdelinger, og har vårt kontor og hovedkjøkken i Oslo. I 2014 ble vi Gasellebedrift og nominert på listen INC Europe 5000 listen over Europas raskest voksende private bedrifter. Gastro Catering har ratingen «Beste Kredtittverdighet» fra analysebyrået Experian. Gastro Catering består hovedsaklig av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører.

Informasjon om stillingen:

Kontakt: Daniel Johansson
Mob: 93044449
Epost: daniel@gastrocatering.no
Web: http://www.gastrocatering.no
Søknadsfrist: .30.06.2017
Arbeidssted: OSLO
Lønn: Gode betingelser
Stilling: Fast, heltid