06.06.2017

Stolt sponsor av årets kokk kandidat Øyvind Bøe Dalelv

Gastro Catering er stolt hovedsponsor av Årets Kokk kandidat Øyvind Bøe Dalelv. Han er av de fem kandidatene som skal delta i Årets Kokk 2017.

Årets Kokk konkurransen finner sted i Mathallen 12. September. Alle matentusiaster ønsker å få med seg dette. Vinneren av konkurransen får representere Norge i Bocuse d’Or Europe i Torino i 2018, og i Bocuse d’Or i Lyon i januar 2019.

Bocuse d’Or er verdens desidert vanskelige og mest prestisjefylt kokkekonkurranse. Verdensfinalen arrangeres annethvert år i januar i Lyon. De 24 teamene i verdensfinalen har kvalifisert seg gjennom nasjonale konkurranser (Årets Kokk), og deretter gjennom de regionale kvalifiseringskonkurransene Bocuse d’Or Asia, America og Europa.

For at Øyvind skal holde full konsentrasjon og fokus mot konkurransen Årets Kokk 2017 disponerer han nå et eget kjøkken i våre lokaler. Det er en glede for oss å følge deg på veien mot Årets Kokk Øyvind.

Vi heier på deg!

Til høyre kan du se bidragene til Øyvind; hovedretten «Surf and turf» og smårett med beter.

Surf and Turf - "Lerstangkylling og sjøkreps"

Syltet gulbet - Variasjon av beter fra Hasle gård