06.10.2017

Gastro Kitchen er lansert!

I løpet av kort tid har Gastro Kitchen blitt en viktig produsent av ferdigmat, salattilbehør, dressinger for våre kunder innen
dagligvare, storhusholding og HORECA.

Etablert av Gastro Catering & Odd Langdalen i 2017. Gjennom distribusjonsnettverket til Odd Langdalen kan vi levere fra Kristiansand i sør til Hammerfest i Nord. I løpet av kort tid har Gastro Kitchen blitt en viktig produsent av ferdigmat, salattilbehør, dressinger for våre kunder innen dagligvare, storhusholding og HORECA. Alle våre engrosprodukter er ferskvare og har en snittholdbarhet på ca 30 dager.

Ferdigmat (wraps, baguetter, salater, grøt etc.) til convenience og dagligvare har en holdbarhet på ca 3-4 dager.

Vår produksjon er fleksibel og vi kan tilpasse oss våre kunders behov. Vårt mål er å leverer produkter av meget høy kvalitet, vi benytter ikke kjemiske konserverinsmidler og styrer unna unødvendige smaksforsterkere. Våre produkter er laget av kokker for kokker.

Laget for REMA 1000 for folk på farten

Hovedkontor: Sandakerveien 116, 0484 OSLO / Produksjonssted: Monolitveien 38, 0375 OSLO

Bønner og kikerter med friske urter

Quinoa med urter

CousCous med blancherte grønnsaker

Pasta Tricolore med pestoolje