25.05.2018

Dette blir rått!

Catering med mesterlig mat; vi lanserer stolt vårt samarbeid med kokketalentet Øyvind Bøe Dalelv, sølvvinner i Årets Kokk 2017 og vinner av VM i Tapas.

Øyvind Bøe Dalelv gastro catering meny

Etter 10 år på Statholdergaarden jobber nå Øyvind Bøe Dalelv med oss for å utvikle nye menyer for catering i Oslo og omegn.

Ny epoke for mesterkokken, nytt utvalg av catering for deg

Øyvind Bøe Dalelv er en målrettet nordlenning som har jobbet 10 år på michelinrestauranten Statholdergaarden i Oslo. Da han gikk ut i gründertilværelsen i fjor bygget vi et konkurransekjøkken til han her på Gastro Catering. Vi har vært hans stolte sponsor og partner fram til han tok sølvet i den prestisjetunge konkurransen Årets Kokk 2017. Samme år vant han VM i Tapas. Det er ikke til å legge skjul på at vi beundrer hans talent og er blitt ordentlig glad i Bodøværingen. Nå har vi utvidet samarbeidet og har med iver og matglede engasjert Øyvind for å utvikle våre nye menyer. Gjett om vi gleder oss!

God kjemi på kjøkkenet

– Det som imponerte meg mest med Gastro Catering er deres steintøffe fokus på kvalitet og matsikkerhet. Det lika æ, smiler Øyvind. Det er dessverre mye dårlig mat i denne bransjen, og når man finner en partner som er så opptatt av råvarene som her, så er det lett å få god kjemi. Dette blir rått!

Sesongbytte i cateringmenyen

Vi bytter meny i april og september hvert år. Dette gjelder både catering av f. eks tapas og buffet, og selskapsmenyer som 3-retters og grillmeny hvor kokken drar hjem til deg og lager mat på stedet. Menyen som Øyvind skal utvikle nå er et fremoverlent prosjekt med sesongfokus på råvaresiden. Menyene formes i samarbeid med vår kjøkkensjef Rowan Brown, og matgleden de deler er til å spise opp.

Øyvinds anbefaling

Mellom kopper og kar inne på testkjøkkenet fikk vi spurt Øyvind hva han synes folk burde bestille fra oss nå i sommer. – Grill! Se for deg sommerfesten med jobben som en grillfest med egen kokk, da! Vi nikker og smiler og gleder oss til grillmat og Oslosommer.

Se vår grillmeny

Ring oss gjerne på 22 27 10 20 og ta en prat med Richard eller Kim om mat på sommerfest i Oslo og omegn.