26.06.2018

Nyheter i sortimentet

Tilbehør som er sunt, smaksrikt og ferskt: vi lanserer to nye toppinger hos vårt søsterselskap Gastro Kitchen; syltet rødløk og chimichurri.

chimichurri

Chimichurri

syltet rødløk

Syltet rødløk

Salatblandinger og dressinger fra Gastro Kitchen

Salatblandinger og dressinger fra Gastro Kitchen

To sunne nyheter

Nå lanserer vi flere tilbehør med bra næringsinnhold og masse smak. Både syltet rødløk og chimichurri er tilbehør som passer til mye; salater, meksikansk mat, burgere, sandwicher og utmerket som tilbehør til grillmat.

Vår søster - Gastro Kitchen

Visste du at Gastro Catering har et søsterselskap som heter Gastro Kitchen? Her lager vi fersk mat i ulike former, hvorav mye salater. Vi har en serie middager man kan kjøpe hos Kolonial.no. Vi lager salater, chiapudding og overnight oats for Kolonihagen. Vi lager baguetter, wraps og salater for Rema 1000 og Narvesen. Vi lager salatblandinger for Espresso House. Sist, men ikke minst lager vi et bredt utvalg salatblandinger og dressinger som føres av vår grønnsaksleverandør, Odd Langdalen.

Ferske salatblandinger i kilo-forpakninger

Grønnsakene vi bruker er fra Odd Langdalen, og det er også ingrediensene i de nye produktene våre. Rødløk har vi syltet med eplesidereddik og chimichurrien består av ferske urter, hvitløk, litt eddik, sitron og olje. Ingen kunstige tilsetninger, bare fersk mat med god smak. Høres det godt ut? Ta en titt på utvalget, her går det meste i kilo-forpakninger. Produktene passer bra i storkjøkken med tempo, restauranter, hoteller og kantiner. Vi bruker disse selv i våre kantiner som vi drifter under navnet The Living Kitchen. Her kan du bli kjent med vår foodcourt på BI.

Her er Gastro Kitchens utvalg som føres av Odd Langdalen

Vårt utvalg av salatblandinger og dressinger som er skreddersydd for Horeca og kantine.

 • Franske linser med urter og rotgrønnsaker
 • Bønner og kikerter med chili og paprika
 • Byggryn med pepperot og vårløk
 • Søtpotet med urter og gurkemeie
 • Quinoasalat med rotgrønnsaker
 • Couscous med mynte og strimlede grønnsaker
 • Pasta Tricolore med pestoolje
 • Nøtteblandning
 • Tatziki
 • Hummus
 • Cæsardressing
 • Hvitløkdressing
 • Syltet rødløk – Nyhet
 • Chimichurri – Nyhet

Ønsker du også disse produktene? Ta kontakt for å bli kunde av Odd Langdalen på bestilling@langdalen.no

Ønsker du også fersk mat produsert fra bunnen av fra Gastro Kitchen? Ta kontakt med oss på jon@gastrocatering.no