24.09.2019

Team Dalelv i Årets Kokk 2019

Team Dalelv med vår menyutvikler, Øyvind Bøe Dalelv, i spissen har i dag levert de mest magiske retter og tatt med seg bronsje fra konkurransen Årets Kokk 2019.

Øyvind Bøe Dalelv smiler iført kokkejakke

Vår menyutvikler, Bodøværingen Øyvind Bøe Dalelv

Konkurranserett av vaktel på hvitt fat

Team Dalelv serverte denne detaljrike retten av vaktel og vaktelegg i Mathallen i dag. Foto: Tom Haga via Bocuse d´Or Norge

Øyvind Bøe Dalelv i Årets Kokk 2019

Vi kommer inn i Mathallen i det deltagerne slipper til i konkurranseområdet. Det trilles inn vogn på vogn med utstyr og råvarer. Blikkene er skarpe, fokusen er på topp, og alle vet nøyaktig hvor alt skal være. Coachene rigger opp sin stasjon og er klar for å holde kontroll på minuttskjemaet som er innøvd til fingerspissene. I konkurransen skal det serveres en kjøttrett, en fiskerett og en ganefryd for 16 stykker, i løpet av 5 timer og 35 minutter.

Konkurransekjøkken til nytt nivå

Vår menyutvikler er en av finalistene. Øyvind Bøe Dalelv har med seg egne benkeplater med skuffer i som han setter opp på sitt område på torget i Mathallen. Disse har han øvd med på et eget konkurransekjøkken hos oss, sammen med commis Tobias Gabrielsen og coach Håkon Solbakk. På de siste gjennomkjøringene i helgen har vi fått smake oss gjennom menyen, og bygge opp stoltheten om mulig enda mer.

Roses av norges kokkeelite

Over høyttalerne hører vi et panel av dommere som selv har deltatt Bocuse d´Or bli intervjuet om forventningene til kvelden. De forteller at de er her for å få inspirasjon og lære av disse unge kokketalentene. Kokkelegenden Eyvind Hellstrøm mener at hver av finalistene kunne fått en solid topp 10-plassering i Bocuse d´Or, og at nivået på årets norske finalister er høyere enn i den europeiske finalen av Bocuse d´Or.

Pallplass til Team Dalelv i Årets Kokk 2019

Etter en utrolig spennende dag tok Øyvind og Team Dalelv 3. plass og bronsje, vi gratulerer! Det er rett og slett ingen tvil om at Øyvind er en av landets råeste kokker, og vi er stolte og storfornøyd med høstens menyer som han har utviklet for oss. Gratulerer til alle teamene og vinneren fra oss i Gastro Catering!

Smak Øyvinds menyer hos Gastro Catering

Den 7. oktober 2019 lanserer vi vår helt nye tapasmenyer, julemenyer og selskapsmenyer, som er utviklet av Øyvind Bøe Dalelv.

Ta kontakt for å høre mer om menyene og sikre kapasitet til ditt julebord i år, du når oss på bestilling@gastrocatering.no og 22 27 10 20, og vi hjelper deg gjerne.

God mat gjør deg glad

Fra Mathallen i dag tar vi med oss en stor porsjon inspirasjon og har neseborene fulle av aromatiske opplevelser. Vi er heidundrende glade, for sånn er det med oss og ganske mange andre, at god mat gjør deg glad!

Under her kan du se sommermenyene som Øyvind har utviklet for oss.