12.03.2020

Gastro Catering om corona (Covid-19)

Gastro Catering tar situasjonen relatert til coronaviruset alvorlig, og har etablert et beredskapsteam som koordinerer og følger opp våre tjenesteområder. Beredskapsteamet følger utviklingen nøye og forholder seg til retningslinjer, råd og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

Kunde av Gastro Catering

Vi oppfordrer våre kunder til å ta kontakt i forhold til spesielle ønsker, behov eller spørsmål i forbindelse med coronaviruset. Ta direkte kontakt med din kundekontakt eller på coronavirus@4service.no.

Renhold og hygiene

Renhold er en av de viktigste faktorene for å minimere risiko for smitte, og det viktigste tiltaket din bedrift kan gjøre er:

  • God håndhygiene.
  • Ekstra renhold på utsatte steder.
  • Ekstra renhold av berøringspunkter som dørhåndtak, lysbrytere, toaletter etc.
  • Sørge for å alltid ha tilstrekkelig med såpe og papir.

Ønskes ytterligere tiltak kan vi levere både smittevask og desinfisering som bidrar til å minimere smittefare i din bedrift. Ved smittevask benytter vi sertifisert antibakterielt rengjøringsmiddel på områder som berøres spesielt ofte. Ta direkte kontakt med din kundekontakt eller på coronavirus@4service.no.

Medarbeidere i Gastro Catering

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og vi jobber derfor kontinuerlig for å trygge arbeidsplassen i denne krevende perioden.

Våre medarbeidere følges tett opp av sin nærmeste leder og får nå utvidet støtte fra HMSK. Vi har etablert strenge rutiner som sikrer at våre medarbeidere ikke blir eksponert eller utsatt for smitte.

Tiltak - matlevering hjem til deg

Nå setter vi sammen nye produkter for å hjelpe folk med trygg matlevering helt hjem. Se utvalget her.

Har du spørsmål til oss?  Ta direkte kontakt med din kundekontakt eller på coronavirus@4service.no.