14.03.2020

Hva betyr corona for takeaway?

Vi holder oss hjemme om vi kan og mye er nå stengt. Så hva med takeaway-mat, kan man trygt spise det? I følge Folkehelseinstituttet er det så langt ingenting som tyder på at corona smitter via mat og drikkevann.

Er takeaway-mat trygt?

Nylig innførte den norske regjering flere omfattende og riktige tiltak for å bedre kunne begrense smittespredningen av corona for å beskytte de av oss som er mest sårbare i samfunnet.

Serveringsbransjen har fått pålegg om tilrettelegging for 1 meters avstand mellom hver gjest, alle skal hjem fra hyttene sine, og nettbutikker har stor pågang. Mange flere ønsker nå takeaway, og er dette trygt?

Ja, sier Folkehelseinstituttet (FHI) som i en artikkel på sine nettsider skriver blant annet:

“I følge Folkehelseinstituttet er det så langt ingenting som tyder på at koronavirus smitter via mat og drikkevann.”

Du kan med andre ord, ifølge FHI, ikke bli smittet via mat. Les mer om hvordan du skal forholde deg til mat på Mattilsynets sider her.

Endringer i matlevering fra oss

På grunn av regjeringens- og folkehelseinstituttets anbefalinger så fokuserer vi nå på dem som sitter hjemme og trenger mat. Vi har laget nye menyer med middag og lunsj og lettet på betingelser og priser. Ta godt vare på hverandre og se vårt utvalg innen hjemlevert mat her.

Ekstra forsiktig levering?

Skriv forsiktig levering i kommentarfeltet når du sender inn din bestilling, så setter vi maten utenfor og ringer på hos deg.

Trenger du mat levert hjem?

Ta kontakt med oss for veiledning om vår matlevering.

Nå oss på bestilling@gastrocatering.no

Ring gjerne på 22 27 10 20

Telefontid: 08:00 – 18:00 hver dag

Fra nå har vi åpent alle dager og vil ha helgeåpent fremover med levering av middager og lunsjer.

Første leveringsdag med hjemlevert mat fra oss er mandag 16. mars

Se vårt utvalg og bestill online her