Bryllup

Bryllup er virkelig en helt spesiell begivenhet. Dagen krever mye planlegging. Vi hjelper deg mer enn gjerne med maten og planleggingen!

Mat til bryllup

Gastro Catering leverer selskapsmenyer til bryllup enten du ønsker 3-retter, 4-retter eller 5-retter. I sommersesongen er det også mange som ønsker grillmeny til utebryllup. Lekre og deilige smaker i form av kanapéer er også svært populært i bryllup. Vi har selvfølgelig passende og profesjonelle vinanbefalinger til nettopp deres valg av mat, hvis det er ønskelig.

Vi tilbereder og serverer mat til deres bryllup på valgt lokasjon og kan tilpasse menyer etter behov. Dersom det er ønskelig kan vi også stille med egne kokker og servitører. Vi kan også være behjelpelig med dekketøy, bestikk, bord, stoler med mer.

Gastro Catering har lang erfaring med å levere mat til bryllup. All mat er laget av gode råvarer og vi tilpasser oss de allergier dine gjester eventuelt har.

Mange ønsker å prøvesmake menyen på forhånd. Vi legger selvfølgelig til rette for dette og kan arrangere møte/prøvesmaking på vårt hovedkontor i Nydalen.

Ta kontakt med oss

Gastro Catering legger stor vekt på personlig og god service, slik at du kan føle deg trygg og konsentrere deg om de øvrige sidene ved ditt giftemål.

Med ønske om en fantastisk dag for brudeparet.

Har du spørsmål om priser eller er i tvil om hva du skal velge fra vår meny, ikke nøl med å ta kontakt.

 

Forrett med laks, agurk, eggekrem og rugchips