Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjon

Bryllup

Bryllup er virkelig en helt spesiell begivenhet. Dagen krever mye planlegging. Vi hjelper deg mer enn gjerne med maten og planleggingen! 

Mat til bryllup

Vi i Gastro Catering leverer catering til bryllup, enten du ønsker selskapsmeny med 3-retter, 4-retter eller 5-retter. I sommersesongen er det også mange som ønsker grillmeny til utebryllup. Lekre og deilige smaker i form av kanapéer er også svært populært i bryllup. Vi har selvfølgelig passende og profesjonelle vinanbefalinger til nettopp deres valg av mat, hvis det er ønskelig. 

Maten til deres bryllup tilberedes og serveres på valgt lokasjon og vi tilpasser menyer etter behov. Dersom det er behov stiller vi gjerne også med egne kokker og servitører. Vi er også behjelpelige med dekketøy, glass og bestikk med mer. 

Vi har flere års erfaring med å levere catering til bryllup. All maten vi lager baseres på de beste råvarene, og vi tilpasser rettene i henhold til eventuelle allergier og matbehov gjestene har. 

Mange ønsker å prøvesmake menyen på forhånd, og vi legger selvfølgelig til rette for det. Vi avtaler gjerne en prøvesmaking på vårt hovedkjøkken på Ulven i Oslo. 

Kontakt oss for hjelp med planleggingen

I Gastro Catering ønsker vi at du skal føle deg trygg på at matserveringen blir riktig for ditt bryllup, og ønsker å yte personlig og god service under planleggingen og gjennomføringen. 

Med ønske om en fantastisk dag for brudeparet. 

Har du spørsmål om priser eller er i tvil om hva du skal velge fra vår meny, ikke nøl med å ta kontakt.

Sjekk om vi kan levere til din adresse

    Levering

    + kr

    Invalid Date

    Kl.


Er lagt til i kassen

1. Velg type levering

Logg inn

* Feltet er påkrevd
Fornavn *
Etternavn *
Adresse*
Postnummer*
Epost*
Telefon
Organisasjonsnummer
Passord*
Verifiser passord*
Offline