Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjon

Dåp

Dåp er en fin tradisjon der slekten møtes for å ønske det nye familiemedlemmet velkommen. Vi bistår deg med mat og servering!

Mat til dåp

Alt ligger til rette for en flott feiring med de nærmeste hvor fokuset er på den nyankomne verdensborgeren. Men hva skal man servere gjestene?

Vi leverer catering til dåp og navnefester i Oslo og omegn enten det skal være tapasmeny, fingermat eller andre matretter. Vi tilbereder og leverer maten serveringsklar til deg og dine, og kan tilpasse menyer etter behov. Dersom det er ønskelig kan vi også stille med egne servitører og annen hjelp. All mat er laget av gode råvarer og vi tilpasser oss de allergier og matbehov dine gjester eventuelt har.

Med litt knapp tid og mange forberedelser til en høytidelig dag som dåp, kan det være fint med litt hjelp. Vi i Gastro Catering er drevne på logistikk og kokkelering til store selskaper. Du kan selvfølgelig velge mellom enkle småretter, buffet, selskapsmeny eller andre serveringsløsninger, uansett får du alltid lidenskapelig kvalitet hos oss.

Sjekk om vi kan levere til din adresse

    Levering

    + kr

    Invalid Date

    Kl.


Er lagt til i kassen

1. Velg type levering

Logg inn

* Feltet er påkrevd
Fornavn *
Etternavn *
Adresse*
Postnummer*
Epost*
Telefon
Organisasjonsnummer
Passord*
Verifiser passord*
Offline