Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjon

Jubileum

Skal du ha et selskap eller feire en spesiell anledning? Skap en uforglemmelig kveld med dine beste og nærmeste venner og familie rundt bordet. Kvelden skal nytes med god mat, hyggelige samtaler og noe godt i glasset. 

Mat til selskapet

Følelsen av å ha tid til å ta vare og hygge seg med sine gjester setter våre kunder erfaringsmessig meget stor pris på. Som vertskap vil dine gjester sette pris på din tilstedeværelse på en helt annen måte. 

Vi hjelper deg med planleggingen, tilberedning av maten og servering, alt etter ditt behov, slik at du får mer tid til gjestene dine. Vi i Gastro Catering har god erfaring med å lage mat til store selskaper. Du kan selvfølgelig velge mellom et stort utvalg av måltider - alt fra enkle fingerretter til en fin 5-retters middag. 

Catering

Vi leverer catering til jubileum og private selskaper i Oslo og omegn. All mat er laget av gode råvarer og vi tilpasser oss de allergier gjestene dine eventuelt har dersom det er ønskelig kan vi også stille med egne servitører og annen hjelp. Fortell oss dine ønsker, vi er meget tilpasningsdyktige. Uansett hvilken matservering dere ønsker, vil vi tilberede maten med stor lidenskap. 

Om du ønsker, kommer våre kokker hjem til deg og tilbereder en av våre smakfulle selskapsmenyer. Da gjør vi forberedelsene på vårt storkjøkken, og på slekskapet gjør vi siste finish og anretter en 3-, 4- eller 5-retters middag.

Sjekk om vi kan levere til din adresse

    Levering

    + kr

    Invalid Date

    Kl.


Er lagt til i kassen

1. Velg type levering

Logg inn

* Feltet er påkrevd
Fornavn *
Etternavn *
Adresse*
Postnummer*
Epost*
Telefon
Organisasjonsnummer
Passord*
Verifiser passord*
Offline