Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjon

Julebord

Gastro Catering fikser julebordet!

Tradisjon tro er det snart duket for årets julebord. Vi vet hvor viktig det er med et godt og velsmakende måltid til julebordet, som oppfyller alles ønsker når det kommer til tradisjon og smak. Heldigvis har vi lang erfaring innen for catering til julebord og et bredt utvalg av menyer dere kan velge imellom. 

Enten dere ønsker en tradisjonell julebuffet til julebordet, eller slår skikkelig på stortromma og ønsker å bestille kokk som kommer til dere for å lage en 3-retter selskapsmeny, så er dere i trygge hender hos oss. Vi har et utvalg av menyer som passer for alle, enten det er pinnekjøttet, ribba eller en helt ny vri på julematen som står øverst på ønskelista. 

Julelunsj


Dersom dere skal ha en uformell julelunsj på kontoret har vi også en deilig julelunsj med en miks av tradisjonelle og spennende nye retter. Vi leverer catering av julelunsj serveringsklart til dere slik at dere får en liten ekstra hyggelig stund sammen med kolleger før juleferien begynner. 

Vi er behjelpelige med å tilpasse menyer etter alle behov. Blant annet har vi også utviklet er vegansk alternativ til julematen dersom noen ønsker det. Vi har også et stort utvalg av kaker og desserter som gir den perfekte avslutningen på måltidet. 

Planlegging


Vi kan også stille med servitører, alt av utstyr og kan gi tips og råd til planleggingen av hele arrangementet, slik at alt går som smurt. Vi har god erfaring med gjennomføring av både små og store julebord og vet ofte hva som skal til for at dere skal få slappe av mest mulig under selve festen.

Sjekk om vi kan levere til din adresse

    Levering

    + kr

    Invalid Date

    Kl.


Er lagt til i kassen

1. Velg type levering

Logg inn

* Feltet er påkrevd
Fornavn *
Etternavn *
Adresse*
Postnummer*
Epost*
Telefon
Organisasjonsnummer
Passord*
Verifiser passord*
Offline