Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjon

Konfirmasjon

Konfirmasjon er en fin tradisjon for å markere overgangen fra barn til voksen. Alt ligger til rette for en fin feiring sammen med familie og slekt.

Mat til konfirmasjon 

Gastro Catering leverer catering til konfirmasjon i Oslo og omegn enten du ønsker tapas, snitter, 3-retters middag eller annet. 

Konfirmasjonsbuffet 

Våre kokker har også satt sammen en egen konfirmasjonsbuffet spesielt egnet for nettopp konfirmasjon. Menyen passer fint til ulike aldersgrupper. Den inkluderer retter som marinerte kyllinglår, capresesalat, albondigas, kremet potetsalat, focaccia med mer. 

Lokasjon 

I Gastro Catering tilbereder vi og serverer maten på deres valgte lokasjon for konfirmasjonsfeiringen, enten dere blir hjemme eller i et selskapslokale. Vi tilpasser menyer etter deres behov, også med hensyn til eventuelle allergier og diettbehov gjestene har. Alt etter hva dere trenger, kan vi også stille med kokker og servitører og annen hjelp. Alle måltider og retter er tilberedt med de beste råvarene. 

Vi har også et stort utvalg av kaker og desserter å velge mellom til den store dagen. Ta gjerne en titt på våre porsjonsdesserter. Her kan du velge mellom Vanilje-pannacotta med bjørnebærmarengs, Sousvide kokt ananas med mascarponekrem og Sjokolademousse med gulrot- og appelsinpuré 

Ta kontakt med oss 

Vi ønsker å yte så god service som mulig for deg, og er opptatt av å gjøre det beste for at dere skal få en minnerik dag. Usikker på hvilken meny dere skal gå for? Ta kontakt med oss for hjelp med planlegging og gjennomføring, så har du en ting mindre å tenke på til den store dagen!

Sjekk om vi kan levere til din adresse

    Levering

    + kr

    Invalid Date

    Kl.


Er lagt til i kassen

1. Velg type levering

Logg inn

* Feltet er påkrevd
Fornavn *
Etternavn *
Adresse*
Postnummer*
Epost*
Telefon
Organisasjonsnummer
Passord*
Verifiser passord*
Offline