Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjon

Kurs og konferanse

Skreddersydd konferansemat for ditt arrangement. Konferansepakker - Alt fra kaffe til selskapsmat - vi guider deg gjennom dagen

Konferansepakker - Alt fra kaffe til selskapsmat - vi guider deg gjennom dagen

Alle arrangement krever planlegging for å få god flyt. Gjennom de mange kurs og konferanser vi har levert mat til gjennom årene har vi fått god kontroll på hvordan man bør legge opp serveringsplanen. Vi har allergivennlig mat og gode systemer for tilrettelegging. Vi er gode på tilrettelegging av stående bespisning. Kapasiteten vår er høy, og har god erfaring med å ha ansvar for maten fra morgen til kveld for hundrevis av gjester, alt fra møtemat for 10 stykker, til 3-retters bordservering for 1000 personer.


Kurs og konferanse med en sunn start

Sunn mat med riktig næringsinnhold er viktig for en hel dag med kunnskapsformidling og nettverking, i tillegg til at sunnhet og miljø er dagsaktuelle temaer som vi og flere er opptatt av. Vi har en rekke naturlig morgenmat å tilby, og alt lages fra bunnen av hos oss.


Eksempler på vår morgenmat

- Chiapudding med mango chutney
- Overnight Oats med hjemmelaget musli og rørte bær
- Kaldpresset juice fra vårt eget selskap Cold Pressed
- Raw cakes
- Fristende frukt fra Odd Langdalen

Maten vår - alt lages fra bunnen av

Årsaken til at vi kan lage alt dette fra bunnen av er at vi har flere søsterselskaper hvor sunn og naturlig mat også er fundamentet. Juicene er kaldpresset for å bevare mest mulig næring, og kommer fra vårt eget selskap Cold Pressed. Chiapudding, salatblandinger og varmretter lager vi i søsterselskapet Gastro Kitchen som leverer mat for bl.a. KolonihagenRema 1000NarvesenEspresso House og Kolonial.no.


 

Spisskompetanse på mat til kurs og konferanse

Vi vet er at fleksibilitet, punktlighet, oversikt og service er viktig for dere som lager konferansene. Vi har tillit hos våre kunder og gode referanser fra konferanser som European Marketing Academy ConferenceAftenposten TechZerokonferansenNåløyet KK-dagen, og store events for Selskaps- og Serveringsgruppen.Til deg som planlegger kurs eller konferanse  

- Vi kommer gjerne på befaring med deg – kostnadsfritt
- Be oss gjerne om tilbud – vi har konkurransedyktige priser
- Vi har fokus på miljø; miljøvennlig emballasje, økologisk og kortreist mat
- Vi kan stille med alt av bemanning og utstyr
- God service og nøyaktighet fra personellVårt bookingkontor har lang erfaring innenfor planlegging til store og små arrangementer og vet hvor skoen trykker. Ta kontakt med på 22 27 10 20 eller bestilling@gastrocatering.no for hjelp til serveringsplan og tilbud. 

Sjekk om vi kan levere til din adresse

    Levering

    + kr

    Invalid Date

    Kl.


Er lagt til i kassen

1. Velg type levering

Logg inn

* Feltet er påkrevd
Fornavn *
Etternavn *
Adresse*
Postnummer*
Epost*
Telefon
Organisasjonsnummer
Passord*
Verifiser passord*
Offline