Dåp

Dåp er en fin tradisjon der slekten møtes for å ønske det nye familiemedlemmet velkommen. Vi hjelper mer enn gjerne til med maten.

Mat til dåp

Alt ligger til rette for en flott feiring med de nærmeste hvor fokuset er på den nyankomne verdensborgeren. Men hva skal man servere gjestene?

Mange kvier seg for å lage all maten selv, da det er rekke forberedelser knyttet til en høytidelig dag som dåp. Kanskje er tiden knapp og da kan det være fint med litt hjelp. Vi i Gastro Catering er drevne på logistikk og kokkelering til store selskaper. Du kan selvfølgelig velge mellom enkle, delte og komplette løsninger, men hos oss får du alltid lidenskapelig kvalitet.

Vi leverer catering i Oslo og omegn til dåp og navnefest; enten du ønsker tapas, fingermat, snitter eller annet. Vi tilbereder og serverer mat til deg og dine der dere er og kan tilpasse menyer etter behov. Dersom det er ønskelig kan vi også stille med egne servitører og annen hjelp. All mat er laget av gode råvarer og vi tilpasser oss de allergier dine gjester eventuelt har.

Vi har også et stort utvalg av kaker og bakevarer å velge mellom.

Ta kontakt med oss
Har du spørsmål om priser eller er i tvil om hva du skal velge fra vår meny, ta kontakt med oss. Gastro Catering legger stor vekt på personlig og god service, slik at du kan føle deg trygg og konsentrere deg om de øvrige sidene ved ditt selskap

Forslag til menyer

tapas 9 retter