26.07.2017

Grillet breiflabbhale med vårøtter og neper

Breiflabbhale serveres best rett fra grillen med deilige nykokte sommergrønnsaker som neper og vårrøtter

INGREDIENSER 4 porsjoner

Dette trenger du:
800 g  breiflabbfilet
2 bnt neper
pk vårrøtter

Marinade til breiflabben
0,5 fedd  hvitløk
1 ts  estragon, frisk
2 ss  persille, frisk
1 ss  gressløk, frisk
1 stk  sitron
1 stk lime
1 dl  olivenolje
1 ts  salt og ½ ts pepper 

Slik gjør du det:
Skjær breiflabb i serveringsstykker.
Finhakk hvitløk og urtene til marinaden og bland dem med saft av sitron, olivenolje, salt og pepper.
Legg breiflabbstykkene i marinaden i ca. 30 minutter.

Ta fisken opp av marinaden og tørk den godt. Pensle med litt olje og legg den på god varm grill.
Serveres med nydlig smørdampede neper og vårøtter.