Jubileum

Skal du feire rundt tall? 

Dagen du aldri glemmer…

Dine beste og nærmeste venner og familie er samlet rundt bordet hvor kvelden skal nytes med god mat, hyggelige samtaler og noe godt i glasset.

Jubileumsfesten

Vi vet at mange kvier seg for å arrangere jubileumsfesten hjemme. Å lage mat til mange krever mye planlegging, spesielt hvis man skal lage finere mat til selskap. Kanskje har du en travel hverdag og kunne tenke deg en hjelpende hand. Vi i Gastro Catering er drevne på logistikk og kokkelering til store selskaper. Du kan selvfølgelig velge mellom enkle, avanserte, delte og komplette løsninger, men hos oss får du alltid lidenskapelig kvalitet.

Catering

Vi leverer catering i Oslo og omegn til private selskaper; enten du ønsker tapas, fingermat, 3-retters middag eller annet. Vi tilbereder og serverer mat til deg og dine der dere er og kan tilpasse menyer etter behov. Dersom det er ønskelig kan vi også stille med egne servitører og annen hjelp. All mat er laget av gode råvarer og vi tilpasser oss de allergier gjestene dine eventuelt har.

Hvis du ønsker kommer våre kokker hjem til deg og tilbereder en av våre smakfulle selskapsmenyer. Da gjør vi forbredelsene på vårt storkjøkken, vel fremme hos deg gjør vi siste finish og anretter enten 3, 4 eller 5-retters middag.

Følelsen av å ha tid til å ta vare og hygge seg med sine gjester setter våre kunder erfaringsmessig meget stor pris på. Som vertskap vil dine gjester sette pris på din tilstedeværelse på en helt annen måte.