Kantinedrift – Bedrift

Gastro Catering AS har lang erfaring med levering av lunsj & møtemat og drift av personalrestauranter, kantiner og kaffebar for private og offentlige bedrifter. Vi skreddersyr individuelle løsninger tilpasset den enkelte bedrifts krav til servicenivå og kvalitet.

GASTRO CATERING FOR BEDRIFTSKUNDER
Gastro Catering AS er en av Oslos største aktører innen catering og en del av 4Service Gruppen AS. For våre bedriftskunder er det viktig at maten de bestiller bidrar til å løfte opplevelsen – enten det gjelder daglige lunsjleveringer og store konferanser, eller ved rammeavtaler med selskaps- og eventlokaler. Opplevelsen skal være trygg og maten skal smake godt, slik at våre kunder kan konsentrere seg om sine arrangementer. Våre dyktige kokker og resten av teamet vil gjøre sitt ytterste for å sørge for at hver bestilling fra Gastro skal oppleves sømløst, enkelt og ikke minst – smakfullt. Som en del av vårt fokus på kvalitet, utvikling og miljø, optimaliserer vi kontinuerlig rutiner, menyer og muligheter, slik at vi sikrer smartere levering, høyere kvalitet, samt økt kundetilfredshet.

LEVERING AV LUNSJ, MØTEMAT OG SELSKAPSMAT TIL BEDRIFTER 
Levering av lunsj og møtemat til jobb har blitt, ved siden av catering til arrangementer, noen av våre spesialiteter i de siste årene. Vi tilbyr følgende tjenester til bedrifter:

*Daglig lunsjordning
*Levering av bedriftslunsj til kantine (fast lunsjavtale) med eller uten personell
*Møtemat – frokost – pausemat – singelpakkede produkter – grønne menyer – overtidsmat
*Selskapsmat til arrangementer – julebord – sommerfest – jubileer

Vi tilbyr gode betingelser og rullerende menyer som ofte oppdateres slik at det alltid er noe nytt og spennende på menyen. Ikke nøl med å ta kontakt for et uforpliktende tilbud/samtale.

Salgssjef Catering Bedrift:
Richard Duursema
richard.duursema@4service.no
Tel: 407 48 148

EVENT
For oss er målet å skreddersy det arrangementet dere ønsker og gi dere en unik opplevelse. Vi samarbeider på tvers av organisasjonen og andre aktører for å skape minneverdige øyeblikk. Vårt kokkefaglige team komponerer fristende retter basert på anledning, ønsker, budsjett og årstid. Vi tilbyr alt fra fingermat, tapas og buffet til tallerkenservering.
Vi innehar bred kompetanse både når det kommer til planlegging, forberedelser og gjennomføring. Vi har fagsterke personer på mat, men også på vin og annen drikke. Ønsker dere vinanbefalinger til deres arrangementer vil vi hjelpe til med å finne de perfekte kombinasjoner. Vi har flere utdannende vinkelnere med på vårt lag. Vi skaffer bevilling for de eventer og arrangement som trenger dette.

BOOKINGSKONTOR
Vårt bookingskontor består av flere kompetente og serviceinnstilte bookingsmedarbeidere som setter opp gode tilbud og bistår med eventuelle spørsmål rundt leveransene. De besvarer forespørsler på mail og telefon, koordinerer og planlegger selskaper. Samtidig er de flinke og godt vant med allergihåndtering/spesielle mathensyn. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Kontaktpersoner Bookingskontor (hverdager 08:00-16:00):
Kim Ekstø og Alba Ødegaard
bestilling@gastrocatering.no
Tel: 22 27 10 20

GASTRO OG 4SERVICE
Gastro Catering ble en del av 4Service Gruppen AS i mai 2019. Alle nøkkelpersoner og øvrige ansatte har blitt med videre, så det er kontinuitet i driften og vår gode kvalitet har blitt ivaretatt. Alle kunder som er en del av 4Service nettverket tilbys gode betingelser på catering levert av Gastro. Tjenester som kan leveres gjennom 4Service:

*Kantinedrift med personell – gjennom de 3Stuer – https://www.de3stuer.no/
*Renhold – gjennom Eir – https://www.eir.no/
*Komplette FS services – skreddersydd kantine, resepsjon, kaffebar m.m. – https://www.4service.no/facility-services/

Salgssjef FS + Kantine:
Jon Svendsen Forkerudsæter
jon.forkerudseter@4service.no
Tel: 924 40 295

SELSKAPSLOKALE
Vi disponerer og har et samarbeid med flere selskapslokaler fordelt over hele Oslo.

Villa Lilleborg er et ypperlig selskapslokale til en rekke anledninger slik som bryllup, dåp, julebord, sommerfest, konfirmasjon eller andre selskap. Ta kontakt her: https://villa-lilleborg.no/

SALT ligger flott plassert på kaia i hjertet av Oslo og tilbyr unike lokaler til alle typer arrangementer, firmafester, konferanser og events. Kapasitet: 20–140 personer. Send forespørsel til UTLEIE@SALTED.NO

THE LIVING KITCHEN BY GASTRO
Gjennom The Living Kitchen by Gastro leverer vi sunne kantiner for matelskere. Siden 2010 har vi jobbet med å bygge opp systemer som støtter bruk av de beste råvarene, hvor vi kan lage all mat fra bunnen av. Et eksempel på en skreddersydd løsning vi har utviklet for vår kunde Handelshøgskolen BI Oslo inkluderer konsepter som MIA, HotBox og Greenery, som du kan se bilder fra under.
Vi kan dekke alle store og små behov, og fortsatt lage alt fra bunnen av til en konkurransedyktig pris. Noe av årsaken er at vi har flere søsterbedrifter. Gastro Kitchen lager salatblandinger og dressinger fra bunnen av på vårt produksjonskjøkken på Smestad, og Gastro Catering leverer varmretter, møtemat, overtidsmat og selskapsmat fra vårt produksjonskjøkken på Ulven. Felles for våre selskaper er at vi har lidenskap for god og naturlig mat. Ta kontakt for en hyggelig prat rundt deres kantinebehov.

ÆRLIG OG REAL MAT LAGES AV EKTE KOKKER
For å lykkes med kantinedrift er det utrolig viktig å ha de rette folkene med riktig kompetanse. Vi har kvalifisert personell med forståelse for god mat og service, som følger alle regler for sikkerhet og mathygiene.

Det er viktig for oss at vi ansetter folk som er glad i god mat og ønsker å yte 5-stjerners service.

ET GODT KOSTHOLD GIR GOD FOKUS I ARBEIDSDAGEN
Vi bidrar vi å gi våre kunder topp konsentrasjon og ny energi til arbeidsdagen ved å tilby mat laget fra bunnen av og basert på de beste råvarene. Alle fortjener mat som inneholder god og naturlig næring. Å spise sunt og variert, kombinert med fysisk aktivitet er det beste man kan gjøre for helsa og for fokus på jobb. Vi tar vår rolle på alvor og ser hver dag frem til å se energiske medarbeidere som gleder seg til lunsj.

VI STÅR FOR

Service: Kort responstid, engasjerte, motiverte og dedikerte medarbeidere
Kvalitet: Gode råvarer, sunne retter, spennende smaker, visuelt tiltalende og god på smak
Effektivitet: Rask betjening, enkel selvbetjening, og mulighet for alle moderne betalingsløsninger
Pris: Konkurransedyktig
Referanser: Brede og gode referanser
Miljø: Strategisk miljøledelse med rapportering fra alle avdelinger, alltid søkende etter små og store forbedringstiltak

Noen av våre konsepter:

Noen av våre kunder