Kantinedrift

Gastro Catering AS tilbyr gjennom The LIVING KITCHEN personalrestauranter, kantiner og kaffebar til private og offentlige bedrifter.
Vi skreddersyr individuelle løsninger tilpasset den enkelte bedrifts krav til servicenivå og kvalitet.

SKREDDERSYDD DIN BEDRIFT
Gjennom The Living Kitchen by Gastro leverer vi sunne kantiner for matelskere. Siden 2010 har vi jobbet med å bygge opp systemer som støtter bruk av de beste råvarene, hvor vi kan lage all mat fra bunnen av. Et eksempel på en skreddersydd løsning vi har utviklet for vår kunde Handelshøgskolen BI Oslo inkluderer konsepter som MIA, HotBox og Greenery, som du kan se bilder fra under.

Vi kan dekke alle store og små behov, og fortsatt lage alt fra bunnen av til en konkurransedyktig pris. Noe av årsaken er at vi har flere søsterbedrifter. Gastro Kitchen lager salatblandinger og dressinger fra bunnen av på vårt produksjonskjøkken på Smestad, og Gastro Catering leverer varmretter, møtemat, overtidsmat og selskapsmat fra vårt produksjonskjøkken på Aker. Felles for våre selskaper er at vi har lidenskap for god og naturlig mat.

Ta kontakt for en hyggelig prat rundt deres kantinebehov.

Dagens meny
Kylingrett
Restaurantoversikt
The LIVING KITCHEN logo

ÆRLIG OG REAL MAT LAGES AV EKTE KOKKER
For å lykkes med kantinedrift er det utrolig viktig å ha de rette folkene med riktig kompetanse. Vi har kvalifisert personell med forståelse for god mat og service, som følger alle regler for sikkerhet og mathygiene.

Det er viktig for oss at vi ansetter folk som er glad i god mat og ønsker å yte 5-stjerners service.

ET GODT KOSTHOLD GIR GOD FOKUS I ARBEIDSDAGEN
Vi bidrar vi å gi våre kunder topp konsentrasjon og ny energi til arbeidsdagen ved å tilby mat laget fra bunnen av og basert på de beste råvarene. Alle fortjener mat som inneholder god og naturlig næring. Å spise sunt og variert, kombinert med fysisk aktivitet er det beste man kan gjøre for helsa og for fokus på jobb. Vi tar vår rolle på alvor og ser hver dag frem til å se energiske medarbeidere som gleder seg til lunsj.

VI STÅR FOR

Service: Kort responstid, engasjerte, motiverte og dedikerte medarbeidere
Kvalitet: Gode råvarer, sunne retter, spennende smaker, visuelt tiltalende og god på smak
Effektivitet: Rask betjening, enkel selvbetjening, og mulighet for alle moderne betalingsløsninger
Pris: Konkurransedyktig
Referanser: Brede og gode referanser
Miljø: Strategisk miljøledelse med rapportering fra alle avdelinger, alltid søkende etter små og store forbedringstiltak

Noen av våre konsepter:

LOGO_KUNDER