Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjon

Kokk hjem

Dagen du aldri glemmer

Hvis du ønsker kommer våre kokker hjem til deg og tilbereder middag for deg og ditt selskap. Vi gjør forberedelsene hos oss og kommer til deg for å gjøre siste finish for å servere et herskaplig måltid. 

Med dine beste og nærmeste samlet rundt bordet hvor kan kvelden nytes med god mat, hyggelig samtaler med noe godt i glasset når en av våre flinke kokker kommer til deg for å diske opp med en deilig 2-, 3-, 4- eller 5- retters selskapsmeny. Våre kokker har lang erfaring innenfor selskapscatering og vet akkurat hva som skal til for at festen skal få det lille ekstra for å gjøre den helt uforglemmelig - både for deg og dine gjester. Alt dere trenger å gjøre er å lene dere tilbake og ta hånd om gjestene så står vi for resten. 

I vår og sommersesongen kan vi også tilby grillmenyer. Våre kokker kommer da til dere med egen grill og råvarer for å skape et fortreffelig grillmåltid! Som vertskap vil dine gjester sette pris på din tilstedeværelse på en helt annen måte, og vi vet hvor viktig det er å ha tid til å ta vare og hygge seg med sine gjester, så kokkene våre tar seg av alt som har med matlaging og servering og gjøre slik at du kan senke skuldrene. 

Ta gjerne kontakt med oss for å sjekke kapasitet til ditt selskap og for å få et uforpliktende tilbud fra oss. 


Bestill en kokk hjem

Send oss en forespørsel for å sjekke kapasitet

Selskapsmeny

Sjekk om vi kan levere til din adresse

Fornavn *
Etternavn *
Postnummer*
Epost*
Telefon
Antall personer *
Kommentar *

    Levering

    + kr

    Invalid Date

    Kl.


Er lagt til i kassen

1. Velg type levering

Logg inn

* Feltet er påkrevd
Fornavn *
Etternavn *
Adresse*
Postnummer*
Epost*
Telefon
Organisasjonsnummer
Passord*
Verifiser passord*
Offline