Kokk hjem

Hvis du ønsker, kommer våre kokker hjem til deg og tilbereder middag for deg og ditt selskap. Vi gjør forbredelsene på vårt storkjøkken, vel fremme hos kunden gjør vi den siste finish og anretter enten 3, 4 eller 5-retter.

Dagen du aldri glemmer…
Dine beste og nærmeste venner har du samlet rundt bordet hvor kvelden skal nytes med god mat, hyggelig samtaler med noe godt i glasset. Våre kokker er samtidig på vei hjem til deg hvor maten skal gjøres klar for servering.

I vår og sommersesongen kan vi også tilby grillmenyer som våre kokker griller hjemme i hagen hos kunden. Følelsen av å ha tid til å ta vare og hygge seg med sine gjester setter våre kunder erfaringsmessig meget stor pris på. Som vertskap vil dine gjester sette pris på din tilstedeværelse på en helt annen måte.

Timer for kokk regnes fra avreise fra vårt kjøkken (minimum 3 timer). Dersom selskapslokalet ikke er i nærheten av offentlig transport må det avtales alternativ transport for servitørene.

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål om priser eller er i tvil om hva du skal velge fra vår meny, ikke nøl med å ta kontakt. Gastro Catering legger stor vekt på personlig og god service, slik at du kan føle deg trygg og konsentrere deg om de øvrige sidene ved selskapet.

torsk hovedrett