Konfirmasjon

Konfirmasjon er en fin tradisjon for å markere overgangen fra barn til voksen. Alt ligger til rette for en fin feiring sammen med familie og slekt.

Mat til konfirmasjon

Gastro Catering leverer catering i Oslo og omegn til konfirmasjon enten du ønsker tapas, snitter, 3-retters middag eller annet.

Konfirmasjonsbuffet

Våre kokker har også satt sammen en egen konfirmasjonsbuffet spesielt egnet for nettopp konfirmasjon. Menyen passer fint til ulike aldersgrupper. Den inkluderer retter som Coq Au Vin, villreker, bakt laks, potetsalat, focaccia med mer.

Lokasjon

Gastro Catering tilbereder og serverer mat til deres selskap på valgt lokasjon, enten dere velger å ha festen hjemme eller i et selskapslokale. Vi kan også tilpasse menyer etter behov. Dersom det er ønskelig kan vi også stille med egne kokker, servitører og annen hjelp. All mat er laget av gode råvarer og vi tilpasser oss de allergier dine gjester eventuelt har.

Vi har også et stort utvalg av kaker og desserter å velge mellom til den store dagen. Ta gjerne en titt på våre porsjonsdesserter. Her kan du velge mellom Rabarbra-pannacotta, Sitronmarengspai og Sjokolademousse

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål om priser eller er i tvil om hva du skal velge fra vår meny, ikke nøl med å ta kontakt. Gastro Catering legger stor vekt på personlig og god service, slik at du kan føle deg trygg og konsentrere deg om de øvrige sidene ved selskapet, så har du en ting mindre å tenke på til den store dagen:)!