Lokaler

Finn lokaler som passer perfekt for ditt arrangement og dine aktiviteter. Her ser du utvalgte selskapslokaler i Oslo sentrum som egner seg for det meste av sosiale begivenheter.

Gamle Museet - konferanse og selskapslokaler

lokaler klart for konferanse

Gamle Museet - selskap og konferanselokale

Gamle Museet – et unikt lokale for konferanse, selskap og messe i Oslo sentrum. Hele lokalet på omlag 2000 m2 strekker seg over tre etasjer og har en makskapasitet på 600 personer til møtevirksomhet, workshops, seminarer, utstillinger, konserter, bryllup, julebord og firmafester.

Møllergata 15,
10 – 600 gjester

Les mer og reserver Gamle Museet

Stratos - konferanse og selskapslokaler

Lokaler, konferansesal med stoler og projektor

Stratos selskapslokale

Stratos – også kalt byens tak – ligger på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget midt i Oslo. En av grunnene til at Stratos er et av Oslos mest populære konferanse- og selskapslokaler er den fantastiske takterrassen som omkranser lokalet. Herfra får du en helt unik utsikt over hele hovedstaden, med Oslofjorden, Holmenkollen og marka i det fjerne.

Youngstorget 2A,
50 – 310 gjester

Les mer og reserver Stratos 

Justisen - bar, bakgård og selskapslokaler

bakgårdslokalelokaler, bakgård

Justisen - en historisk perle ved Youngstorget i Oslo sentrum

Justisen består av en restaurant, bakgård og flere barer fordelt på to etasjer, og holder til i en av Oslos eldste bygårder. Denne hører i dag til den eldste gården som har blitt stående igjen i Møllergata, og er et av de eldste byggene i området. Hovedhuset mot gaten samt sidebygningene i bakgården med sine åpne svalganger, stammer fra 1820-årene.

Møllergata 15,
10 – 400 gjester

Les mer og reserver Justisen her

Nedre Løkka - cocktailbar og selskapslokaler

Lokaler, bar og sitteområde med lun belysning

Nedre Løkka - cocktailbar og selskapslokaler

Nedre Løkka Cocktailbar strekker seg over 2 etasjer, med unik mulighet for å ha delvis lukket arrangement i 2. etasje med egen bar og personell. Her kan man servere alt ifra enkel fingermat til full tapasmeny for opptil 90 personer.

Thorvald Meyers gate 89,
10 – 310 gjester

Les mer og reserver Nedre Løkka Cocktailbar her

F6 - cocktailbar og lounge

Lokaler, bar med mange flasker i hylle bak

F6 - cocktailbar og lounge

F6 – en cocktailbar midt i hjertet av Oslo. I en av de velkjente og mest besøkte gatene på Solli plass, finner du F6, en liten men stor cocktailbar. I 2015 ble lokalet pusset opp til et moderne, innbydende og gjennomført barlokale hvor vi kan stelle i stand unike selskaper og events av mindre art.

Frognerveien 6,
10 – 150 gjester

Les mer og reserver F6 her

Catering til enhver anledning

bord dekket med tapas

Gastro tapas - klassiske og moderne retter

I hvilken anledning er du på utkikk etter lokaler? Her kan du se våre menyer for tapas, selskapsmat, konferansepakker, fingermat og buffet.

Lurer du på noe så slå gjerne på tråden til oss på 22 27 10 20 eller skriv noen linjer til bestilling@gastrocatering.no.