Middagshjelpen

Vi lanserer Middagshjelpen!
Porsjonspakket middag stor nok til 2 voksne og 2 barn for kr. 195 – trygt levert på døren.
Holdbarhet på minimum 4-7 dager på alle rettene!

Vår lidenskap for god mat samt vårt motto om at «god mat gjør deg glad» er sterkt forankret i vår merkevare samt hos alle våre ansatte. I dag er dette kanskje viktigere enn noen gang tidligere.

Den nye hverdagen, og de nye tiltakene har stengt flere av våre kantiner, samt ført til flere permitteringer i vår bedrift (som dessverre er tilfelle også hos flere andre). For bare noen uker siden serverte Gastro Catering over 1000 måltider daglig i Stor-Oslo.

På bakgrunn av dette har vi snudd oss rundt for å lansere et produkt vi mener kan gjøre nettopp din hverdag enklere – Middagshjelpen. Middagshjelpen er et enkelt konsept! Vi leverer porsjonspakket middag stor nok til 2 voksne og 2 barn for kun kr. 195,-.

Den nye hverdagen tilsier at flere vil ha nok å se til med hjemmekontor, nyheter, barnepass og til og med litt usikkerhet. Vi ønsker derfor at middagshjelpen i allefall kan la deg senke skuldrene ved å få middagen enkelt levert rett på døra. Det blir litt som du ser i de amerikanske filmene med naboer som leverer lasagne, eller andre middagsretter på døren. Vi ønsker å være den naboen som kan hjelpe deg. Dette for å dele vår lidenskap rundt mat, fordi vi elsker å lage mat og fordi dette er det som må til for å holde hjulene i gang.

Konseptet er enkelt og effektivt. Du bestiller og betaler online. Bestillingsfristen er midnatt dagen før levering. Vi leverer maten mellom 13-17.00 dagen etter. Maten kommer porsjonspakket – og blir trygt levert på døren. Maten leveres kald, og må varmes i kasserolle/ovn. (Maten kan også eventuelt hentes på vårt pickup point i Monolitveien 38, på Smestad)

Hverdagen er ny og usikker for mange, men det gjør også at man blir utfordret til å tenke annerledes og nytt. Vi håper at Middagshjelpen kan utgjøre en forskjell.

Ta vare og varme hilsener,

Team Gastro

Noe av vårt utvalg:
Kylling rød curry, Klassisk Lasagne, Chilli con carne, Kjøttboller og ratatouille, Indisk gryte, Fransk oksegryte m.m.