Om Gastro

Gastro Catering ble startet i 2010 og har i løpet av kort tid blitt en av Oslo’s største og viktigste aktører innen catering og kantinedrift. Daglig serverer vi flere tusen måltider og deltar både store og små eventer. Vi er ca 120 ansatte, fordelt på flere avdelinger, og har vårt kontor og hovedkjøkken på Sinsen i Oslo.

I 2014 ble vi Gasellebedrift og nominert på listen INC Europe 5000 listen over Europas raskest voksende private bedrifter. Gastro Catering har ratingen «Beste Kredtittverdighet» fra analysebyrået Experian.

Gastro Catering består hovedsaklig av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører.

Vi leverer matopplevelser du og dine gjester sent vil glemme. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad! Gastro Catering er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter.

Gastro Catering tilbyr en omfangsrik meny med fokus på et sunnere alternativ og god helse, der grovt brød, oljer og rent kjøtt er noen av hovedingrediensene. Våre kokker har bred erfaring fra noen av Oslos beste kjøkken, og deres lidenskap for mat vises gjennom kreativitet og perfeksjonisme.

Gastro Catering legger stor vekt på personlig og god service, slik at du kan føle deg trygg, og konsentrere deg om de øvrige sidene ved ditt arrangement.

Kontakt oss

Gastro Catering AS
Trondheimsveien 235, Bygg 41 A
0586 OSLO

Tlf: 22 27 10 20
Epost: bestilling@gastrocatering.no
Åpningstider: Hverdager: 08:00-16:00

Vakttelefon: 465 03 897
(Kun henvendelser vedr. utkjøring og leveringer utenom vanlige åpningstider)

Logo Miljøfyrtårn
Gasellene 2014 logo
inc5000europe logo

Kontaktpersoner