Om Gastro

Gastro Catering ble startet i 2010 og har i løpet av kort tid blitt en av Oslos største og viktigste aktører innen catering og kantinedrift. Daglig serverer vi flere tusen måltider og deltar både store og små eventer. Vi er ca 120 ansatte, fordelt på flere avdelinger, og har vårt hovedkjøkken på Ulven i Oslo.

I 2014 og 2017 ble vi Gasellebedrift og vi har også vært nominert på listen INC Europe 5000-listen over Europas raskest voksende private bedrifter. Gastro Catering har ratingen «Beste Kredtittverdighet» fra analysebyrået Experian.

Vårt kjøkken er drevet av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører.

Vi leverer matopplevelser du og dine gjester sent vil glemme. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad! Gastro Catering er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter.

Gastro Catering tilbyr en omfangsrik meny med fokus på et sunnere alternativ og god helse. Våre kokker har bred erfaring fra noen av Oslos beste kjøkken, og deres lidenskap for mat vises gjennom kreativitet og perfeksjonisme.

Gastro Catering legger stor vekt på personlig og god service, slik at du kan føle deg trygg, og konsentrere deg om de øvrige sidene ved ditt arrangement.

Kontakt oss

Gastro Catering AS
Persveien 22
0581 Oslo

Tlf: 22 27 10 20
Epost: bestilling@gastrocatering.no
Åpningstider: hverdager, 08:00-16:00

Vakttelefon: 465 03 897
(Kun henvendelser vedr. utkjøring og leveringer utenom vanlige åpningstider)

Miljøfyrtårn Gaselle Gastro Catering

Kontaktpersoner