Sukkersaltet laks
Sukkersaltet laks med røkt majones, syltet agurk, rugbrødcrisp og dill
Kalv
Langtidsstekt kalvebryst med neper, grønnkål og senneps-sjy
Hvit sjokolade og bringebær
Norske bringebær med hvit sjokolade-sabayonne
Pris kr. 499,- p.p + kokk
Norsk skinke og asparges
Grønn asparges, langtidsmodnet skinke fra Mjøstraktene, sprø rug, småsalat og ramsløksemulsjon
Torsk
Pannestekt torsk, kremet blåskjellsaus og brokkolini
Sitron og hylleblomst
Sitron- og hylleblomstkrem med syrlig marengs
Pris kr. 499,- p.p + kokk
Norsk mozzarella og tomat
Tomat med Oaxaca fra Sørlandet og puffet gresskar
Perlespelt risotto
Norsk økologisk perlespelt, asparges, ramsløk og favabønner
Melk-is og sjokolade
Melk-is med karamellisert hvit sjokolade, rabarbra og jordbær
Pris kr. 499,- p.p + kokk
Fjellørret
Røkt fjellørret, hvit asparges, Røros-rømme og rogn
Ungfe Cuvette
Urtestekt Cuvette fra ungfe, potet og løpstikke, Bordelaise-saus
Bringebærmousse
Frisk bringebærmousse med lakrismarengs og bær
Pris kr. 499,- p.p + kokk