Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjon

Om oss

Gastro Catering


Vi er en gjeng matelskere som har gleden av å levere kvalitetsmat til store og små anledninger i Oslo og Akershus. Vi leverer matopplevelser du sent vil glemme. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad!

Gastro Catering ble startet i 2010 og ble i løpet av kort tid en av Oslo – og omegns største aktør innen catering og kantinedrift. Daglig serverer vi flere tusen måltider og deltar på både store og små eventer.

Vårt cateringkonsept omfatter alt fra daglig lunsjleveringer til bedrifter, store konferanser, rammeavtaler med selskaps- og eventlokaler, internasjonale forsvarsøvelser til mindre private arrangementer. 

Vi har meget dyktige og serviceinnstilte kokker samt serveringspersonell som har lang og reel erfaring innenfor faget og uttrykker dette gjennom kreativitet og perfeksjonisme.

Menyene våre er utviklet med utgangspunkt i det moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter. Vi leverer alt fra spennende tapasmenyer, 3-4-5- retters selskapsmenyer til påsmurt møtemat.

For oss i Gastro Catering begynner opplevelsen allerede ved første kontakt, og vi legger derfor stor vekt på rask, lett og god dialog med våre kunder og ser verdien av et godt og personlig samarbeid. På den måten kan du føle deg trygg på leveransen og konsentrere deg om de øvrige sidene ved ditt arrangement. 

Vi er stolte av vårt personell som deler entusiasme og engasjement for virkelig god mat og nøye utvalgte råvarer og gleder oss til å formidle denne lidenskapen til ditt selskap – for en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad!


    Levering

    + kr

    Invalid Date

    Kl.


Er lagt til i kassen

1. Velg type levering

Logg inn

* Feltet er påkrevd
Fornavn *
Etternavn *
Adresse*
Postnummer*
Epost*
Telefon
Organisasjonsnummer
Passord*
Verifiser passord*
Offline