Forretter:
Confitert laks
Blomkålpuré, reddik, urtesalat, wakame-chips, rogn og ponzu
Kalv roastbiff
Tartarsaus, ristede kjerner, ruccola, parmesan, sprø løk
Sukkersaltet tomat
Geitost, chips, kumquat, urter, sitronolje og salat
Hovedretter:
Mørbrad av lam
Pommes Anna, konge østers sopp, grønnkål, bakt løk, rødvinssaus
And
Endive, Pommes Anna, asparges, eple-selleripuré og rødvinssaus
Nøttestek
Pommes Anna, konge østers sopp, grønnkål, gulrot, bakt løk, romesco
Desserter:
Mango- & limemousse
Med kokos crunch og sitronmelisse
Mørk sjokolademousse
Valrhona sjokolade med bringebær og hasselnøtter
Kokos Panna Cotta (vegansk)
Med marinerte jordbær og crumble
*Minimum 45 personer
*Pris kr 550,- per person
*Obligatorisk leie av kokk kommer i tillegg. Pris kr 795,- per kokk per time.
*Valgfri leie av servitør kommer i tillegg. Pris kr 750,- per servitør per time.