FORRETER
CARPACCIO
Carpaccio av okse med cornichon, estragonmajones, parmesan, salat, vinaigrette og sprø grissini
ASPARGES
Salat med grillet asparges, holtefjell, estragon majones, små salat, semi bakt tomat, ristede hasselnøtter og sitronvinaigrette
LAKS
Laks på 45˚ med agurk, Rørosrømme, dill-olje, syltet løk, rugsmuler og lakserogn
HOVEDRETTER
KALV
Grillet ytrefilet av kalv med brokkolini, neper, tomat, vårløk, og en kalveskjy med persille-olje
KYLLING
Liveche kyllingbryst med morkelsaus, bakt gulrot og sommerprimører
KVEITE
Sitrusbakt kveite med kremet urtesaus og ørretrogn, smørdampet nykål og asparges.
BLOMKÅLBIFF
Grillet blomkålbiff med linseragù på puylinser, aspargesbønner, chimichurri, ristet mandel og sommergrønt
Bakte nypoteter servers à part med gremolata til alle hovedrettene
DESSERTER
SJOKOLADEMOUSSE
Sjokolademousse laget på melkesjokolade, hele bringebær, bringebærcoulis med mynte og krystallisert hvit sjokolade
PANNA COTTA
Panna Cotta med rabarbra-kompott og karamelliserte mandler (vegansk)
SITRONTERTE
Frisk sitronterte fra Mendels
*Minimum 45 personer
*Pris kr 595,- per person
*Obligatorisk leie av kokk kommer i tillegg. Pris kr 795,- per kokk per time.
*Valgfri leie av servitør kommer i tillegg. Pris kr 750,- per servitør per time.