FORRETER
Lettgravet laks
Pepperrotkrem, akevitt, reddik, salat, syltet eple, dillolje, rogn og potetchips
Viltpaté fra Strøm-Larsen
Cumberlandsaus, cornichon, salat, riesling- og sennepsvinagrette, sprøtt rugbrød
Høstsalat
Krydderbakt gresskarpuré, gulrot, jordskokkchips, manchego og salat
HOVEDRETTER
And
Andebryst fra gårdsand med rosenkål, stekt sopp, selleripuré, bakte småpoteter, rødvinssaus med sennep og eple
Torsk
Bakt torsk, erter, aspargesbønner, gulrot med potetmos og rødvinssaus
Vegetar
Spicy aubergin med bønneragu, gulrot, sopp, potetmos og løksjy
DESSERTER
Hvit sjokolade
Hvit sjokolade- og yoghurtmousse med blodappelsingele, bringebær og pistasj-crumble
Panna cotta
Kirsebær panna cotta med kirsebærkompott og karamellisert hvit sjokolade
Mousse
Vegansk mousse med pasjonsfrukt og mango fra Kristiania
*Minimum 45 personer
*Pris kr 595,- per person
*Obligatorisk leie av kokk kommer i tillegg. Pris kr 795,- per kokk per time.
*Valgfri leie av servitør kommer i tillegg. Pris kr 750,- per servitør per time.