Ilustrasjonsbilde

3-Retter med kokk hjem

3-Retter med kokk hjem

 

FORRETER 

CARPACCIO

Carpaccio av okse med cornichon, estragonmajones, parmesan, salat, vinaigrette og sprø grissini 

 

ASPARGES

Salat med grillet asparges, holtefjell, estragon majones, små salat, semi bakt tomat, ristede hasselnøtter og sitronvinaigrette

 

LAKS

Laks på 45˚ med agurk, Rørosrømme, dill-olje, syltet løk, rugsmuler og lakserogn

 

HOVEDRETTER 

KALV

Grillet ytrefilet av kalv med brokkolini, neper, tomat, vårløk, og en kalveskjy med persille-olje

 

KYLLING

Liveche kyllingbryst med morkelsaus, bakt gulrot og sommerprimører

 

KVEITE

Sitrusbakt kveite med kremet urtesaus og ørretrogn, smørdampet nykål og asparges. 

 

BLOMKÅLBIFF

Grillet blomkålbiff med linseragù på puylinser, aspargesbønner, chimichurri, ristet mandel og sommergrønt

 

Bakte nypoteter servers à part med gremolata til alle hovedrettene

 

DESSERTER 

SJOKOLADEMOUSSE

Sjokolademousse laget på melkesjokolade, hele bringebær, bringebærcoulis med mynte og krystallisert hvit sjokolade

 

PANNA COTTA

Panna Cotta med rabarbra-kompott og karamelliserte mandler (vegansk)

 

SITRONTERTE

Frisk sitronterte fra Mendels

 

*Minimum 45 personer

*Pris kr 595,- per person

*Obligatorisk leie av kokk kommer i tillegg. Pris kr 795,- per kokk per time.

*Valgfri leie av servitør kommer i tillegg. Pris kr 750,- per servitør per time.