Forretter:
KAMSKJELL
Råmarinert kamskjell, eplekrem, blomkål, ristet gresskarkjerner og sitrus vinagrette
LAKS
Confitert laks, rettich, salat, lakserogn, ponzu, sesamchips
BETER
Rødbeter, västerbotten, pepperotmajones, salte mandler
Hovedretter:
LAM
Lam med sopp, rosenkål, sellerikrem, Pommes Anna og timiansaus
OKSE
Okse mørbrad, Pommes Anna, maiskrem, gulrot, brokkolini og rødvinssaus
QUINOASTEIK
Quinoa-steik, Pommes Anna, maiskrem, gulrot, brokkolini og brunet smør (vegetar)
Desserter:
MØRK SJOKOLADEMOUSSE 70% GUANAJA
Sjokolademousse med multer og hasselnøtt
KARAMELLMOUSSE
Mousse med karamell og krydder-crunch
OSTEKREM
Solbærcoulis, krydder-crunch, bakt hvit sjokolade
MULTEKREM
Gryr og krydder-crunch (vegansk)
*Minimum 45 personer
*Pris kr 595,- per person
*Obligatorisk leie av kokk kommer i tillegg. Pris kr 795,- per kokk per time.
*Valgfri leie av servitør kommer i tillegg. Pris kr 750,- per servitør per time.