Denne menyen består av kalde og varme retter
(ca. 450g per person)
JULESKINKE (VARM)
Sennep- og honningglasert skinke av svinenakke
Allergener: sennep, sulfitt
LIVÈCHEKYLLING
Hvitløk-og urtebakt kyllingbryst med rosenkål
Allergener: ingen
CHARCUTERIE
Ost, oliven, artisjokk, eplekompott og spekemat
Allergener: melk, nøtter (mandel), sulfitt, selleri, sennep
KREMET POTETSALAT
Vår egen potetsalat med pepperrot, dill og syltet rødløk
Allergener: sennep, sulfitt, melk, egg
BRØD
Vårt eget brød
Allergener: gluten (hvete)
DIPP
Aioli
Allergener: egg, sennep, sulfitt
*Leveres kun mellom 10.00-14.00 mandag-fredag
*for å sikre levering, må bestillingen være inne før kl.12.00 to virkedager før leveringsdato.