Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjon

Vilkår

ÅPNINGSTIDER
Vi leverer catering alle dager i uken (man-søn). Ordrekontor holder åpent mandag – fredag 08.00 – 16.00. Kjøkkenets og transportavdelingens åpningstider følger etterspørselen. For henvendelser vedrørende utkjøring og levering utenom ordrekontorets åpningstid kan Gastro Catering AS kontaktes på vakttelefon: 465 03 897. Gastro Catering holder i utgangspunktet stengt helligdager.


LEIE AV PERSONELL
Timer for kokk begynner 1 time før oppmøte og slutter 1 time etter avreise. Servitører og hovmesters timer begynner ved oppmøte. Det kan tilkomme et reisetillegg dersom servitør/hovmester ikke kan ta seg til lokalet med kollektivtrafikk. 

Minimum arbeidstid er 3 timer.

Leie av kokk:                                        kr 550,- pr time

Leie av hovmester:                            kr 550,- pr time
Leie av servitør:                                    kr 495,- pr time


BESTILLING
Vi ønsker å motta alle bestillinger tidligst mulig. Ved behov kan enklere endringer og oppdateringer gjøres frem til den faktiske bestillingsfristen. Vi besvarer alle bestillinger og forespørsler fortløpende. Hvis en innsendt bestilling eller forespørsel ikke besvares innen 24 timer så bes kjøper kontakte Gastro Catering på nytt.


BESTILLINGSFRISTER OG ENDRINGSFRISTER
Ved bestilling av selskapsmenyer og større arrangementer med personell oppfordrer vi kunden til å ta kontakt tidligst mulig. Minst én uke før arrangementet.


LEVERING PÅ HVERDAGER (MANDAG-FREDAG)
For selskaper under 50 personer er fristen klokka 12.00 to hverdager før leveranse.
For selskaper over 50 personer er fristen klokka 12.00 tre hverdager før leveranse.
Dette gjelder også oppdateringer og endringer av eksisterende bestillinger.


LEVERING I HELGEN
For selskaper under 50 personer i helgen er fristen klokka 12.00 torsdagen før leveranse.
For selskaper over 50 personer i helgen er fristen klokka 12.00 onsdagen før leveranse.
Dette gjelder også oppdateringer og endringer av eksisterende bestillinger.


AVBESTILLINGSFRISTER
For selskaper under 50 personer er fristen klokka 12.00 to hverdager før leveranse.

For selskaper over 50 personer er fristen klokka 12.00 tre hverdager før leveranse.

Ved avbestilling etter utløpt frist men før aktuell leveringsdag faktureres 50 % av totalbeløpet.

Ved avbestilling på aktuell leveringsdag faktureres 100 % av totalbeløpet.


PRISER OG MVA
Alle priser på nettsiden er inklusive 15 % MVA og eksklusive levering. Denne økes automatisk til 25 % MVA ved bestilling av personell og/eller utleieutstyr.


LEVERINGSKOSTNADER
Levering i Oslo hverdager 07.00-17.00  kr 200,-
Avstandsbaserte priser for levering utenfor Oslo hverdager 07.00-17.00:

Ved levering i helgen og 17.00-07.00 på hverdager tilkommer et kvelds/morgen/helgegebyr.


PRAKTISKE FORHOLD VED LEVERANSE
Vi anbefaler kjøper å sette leveringstidspunkt opp til en time før selskapet starter. Kald mat kommer ferdig anrettet på fat som kjøper beholder. Det vil være mulig å låne plastkassene som brukes ved transport, hvis kunden ønsker å oppbevare fatene i disse frem til servering. Da må kjøper selv returnere kassene til Gastro Catering innen 2 uker fra leveringsdato.

Engangs plast- og aluminiumsfat trenger ikke å returneres og kan kastes etter bruk. Varm mat kommer i aluminiumsformer pakket i én eller flere isoporkasser. Den holder maten varm i minst tre timer etter leveranse. Brød til buffetmenyer kommer helt og må skjæres opp. Dette for at brødet skal holde seg friskt frem til servering.

Det er kjøpers ansvar å kontrollere at leveransen samsvarer med ordrebekreftelsen. Ved avvik kontaktes Gastro Catering umiddelbart på tel. 22 27 10 20 i kontortid og 465 03 897 utenfor kontortid. Dette for at vi skal kunne behandle avviket fortest mulig.


RETUR
Informasjon om retur må avtales før leveransen er effektuert. Ekstra utkjøring utover det som er avtalt på forhånd, samt manglende og/eller skadet utstyr tilkommer sluttfaktura.

Kjøper har tre forskjellige alternativer angående retur:

Alternativ 1: Ingen retur
Vår sjåfør tar med utstyret ved levering. Varmmat kan settes i ovn på 80 grader.

Alternativ 2: Returnere selv
Kjøper kan returnere retur til vårt hovedkjøkken i Persveien 22,  0581 Oslo

Alternativ 3: Bestill henting (Ekstra leveringsgebyr basert på avstand)

Send mail ang. henting til bestilling@gastrocatering.no


LEVERINGSTID OG FORSINKELSER
Vi leverer bestillingen innen avtalt leveringstid. Ved behov kan vi levere opp til én time tidligere. Ved forsinkelser kan kjøper kreve avslag:
45 min til 1 time forsinket -10 % på totalbeløpet
Utover en time forsinket -20 %. på totalbeløpet

Forsinkelser forårsaket av unormale trafikksituasjoner, vanskelige værforhold eller feilaktig/manglende leveringsadresse, telefonnummer etc. ansees som Force majeure og avslag kan ikke kreves.


BETALING
Betaling skjer med faktura. Vi fakturerer fortløpende etter at leveringen er fullført. En korrekt fakturaadresse med evt. referansenummer, kostnadssted eller annen merking må være avklart før leveringen har funnet sted. Vi opererer med 15 dagers betalingsfrist med mindre annet er avtalt.

    Levering

    + kr

    Invalid Date

    Kl.


Er lagt til i kassen

1. Velg type levering

Logg inn

* Feltet er påkrevd
Fornavn *
Etternavn *
Adresse*
Postnummer*
Epost*
Telefon
Organisasjonsnummer
Passord*
Verifiser passord*
Offline