Event

Alltid ha fokus på detaljer. Til slutt så utgjør de den store forskjellen. For oss er målet å skreddersy det arrangementet dere ønsker og gi dere en unik opplevelse. Eventmeny av matfaglig team med visekaptein på kokkelandslaget, og mulighet for Food Truck on-site. La oss bli din eventpartner til ditt neste event.
Vi skaper den beste matopplevelsen til folket!

Din totale eventpartner

Kurs- og konferanse

Firmafest

Food Truck

Bryllup

Konfirmasjon

Hei, og takk for bra gjennomført OL- kvalifikasjon på Jordal Amfi. Vi, og våre gjester, var veldig fornøyd med mat/drikke og den gode servicen. Jeg synes det var spesielt hyggelig med alle de supre medarbeiderne dere hadde med dere.
Generalsekretær, Norges Ishockeyforbund
Hei Gastro. Må bare si at jeg/vi er fantastisk IMPONERT over dere og deres prosjektleder Julie. En enorm fleksibilitet, kvalitet og leveranse!
Ronny Aaslund, Prosjektleder VM-Bryting
Vi har brukt Gastro Catering til mange av våre arrangement på Oslo Rådhus. Fra store mottakelser med fingermat med over 600 gjester til tre retters middager med 300 gjester. Vi får mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder på maten. Gastro stiller med fagdyktige kokker og gjennomføring er alltid profesjonell!
Oscar, Event og Kongressjef Oslo Rådhus

Book din eventpartner i dag!

Kontakt oss