Denne menyen består av varme og kalde retter
(ca. 800g per person)
BIFF
Pepperbiff med grillet paprika og aspargesbønner
Allergener: ingen
LIVÈCHE KYLLING
Hvitløk- og urtebakt kyllingbryst med rosenkål
Allergener: ingen
KJØTTBOLLER (varm)
Kjøttboller av svin og storfe i spicy tomatsaus
Allergener: melk, selleri
RØKELAKS
Røkelaks med sennepssaus og dill
Allergener: fisk, sulfitt, sennep
CHARCUTERIE
Med ost, oliven, artisjokk, eplekompott og spekemat
Allergener: melk, nøtter (mandel), sulfitt, selleri, sennep
BETER OG CHÈVRE
Bakte beter, chèvre, appelsin og karamelliserte mandler
Allergener: melk, sulfitt og nøtter (mandler)
SELLERI
Bakt selleri, ristede kjerner, svartkål, karamellisert selleri-krem og syltet rødløk
Allergener: sulfitt, selleri
KREMET POTETSALAT
Vår egen potetsalat, pepperrot, dill og syltet rødløk
Allergener: sennep, sulfitt, melk, egg
BRØD
Vårt eget brød
Allergener: gluten (hvete)
DIPP
Aioli
Allergener: egg, sennep, sulfitt
*for å sikre levering, må bestillingen være inne før kl.12.00 to virkedager før leveringsdato.